viernes, 15 de enero de 2010

NOTA DE PREMSA:LA JSC DÓNA SUPORT A LA CANDIDATURA DE BARCELONA 2022

Ahir l’Alcalde Jordi Hereu va fer pública la candidatura Barcelona- Pirineus per acollir els Jocs d’Hivern de l’any 2022.
Des de la JSC, donem ple suport a la candidatura que pot fer que els Jocs Olímpics tornin a la capital de Catalunya, rememorant els que van ser els qualificats com a millors Jocs de la història.
Si els Jocs de l’any 92 varen fer que la capital catalana s’obrís al mediterrani, la nova candidatura pot suposar una oportunitat d’or per a que el Pirineu Català formi part del mapa de l’esquí internacional. La marca Barcelona, reconeguda en el moviment olímpic, és un factor positiu que pot ajudar a guanyar la candidatura.
La iniciativa de l'equip municipal reivindica la projecció internacional de Barcelona i a més suposa una clara aposta per la difusió dels valors del diàleg, la justícia i la pau, característics del moviment olímpic. Per a l'èxit de la candidatura ajudarà el fet que la ciutat ha demostrat estar preparada per acollir un esdeveniment d’aquest tipus, i els seus ciutadans i ciutadanes, exemplars del que significa el voluntarisme i la il·lusió per viure uns Jocs Olímpics.
Demanar la renúncia a aquesta candidatura, com ha fet alguna organització política juvenil, és renunciar al futur, a la il·lusió i al progrés de Catalunya, al mateix temps que comporta un atac el projecte col·lectiu d'una ciutat com Barcelona. Precisament, la candidatura presentada suposa no tan sols un projecte de ciutat, sinó també un projecte de país.

Nota de premsa de la Joventut Socialista de Catalunya

No hay comentarios: